Table d'AliceNa enkele jaren genoten te hebben van onze leuke bar, gaan we het net iets anders doen. Onze focus blijft op ons hotel zoals dat altijd geweest is, maar daarnaast zullen we niet meer elk weekend onze bar openen.

In plaats daarvan komt er een nieuw concept:

 

 

Table d’Alice

 

 

Genieten van een glaasje wijn of streekbier bij lekkere fijne gerechtjes, uiteraard allemaal huisgemaakt en aan correcte prijzen. Ook wanneer je enkel een lekker glaasje wil drinken, ben je op deze avonden welkom!

Op andere avonden kunnen groepen vanaf 10 personen ons altijd contacteren voor arrangementjes.

 

Natuurlijk blijven wij jullie met veel enthousiasme ontvangen in een gezellige, gemoedelijke sfeer! En je hoeft niet te blijven slapen om Tom voor je te laten koken, iedereen kan bij ons reserveren om een avondje te komen genieten van het goede leven.

 

Zelf zijn wij fervente wijn-liefhebbers, maar schrikken soms van de prijzen die voor een lekkere fles wijn gevraagd worden. Daarom serveren wij onze wijnen volgens het ‘stopgeld’ principe. Alle wijnen die je bij ons kan drinken, kan je ook bij ons aankopen. Hiervoor vragen wij €12,00 stopgeld per fles. Op die manier blijven ook de betere wijnen betaalbaar.

 

 

 

 

 

 Volgende Table d'Alice:           26 en 27 oktober 2018